Vertrouwde Apotheek Beste online apotheek in Nederland
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Seksuele man
BESTE PRIJS
Impotentie Pillen

Verzending en Levering

Als er iets is wat online bestellen een groot voordeel geeft, is dit toch wel het gemak wat erbij komt kijken. Niets hoeft opgehaald te worden vanuit magazijnen en je kunt het altijd laten bezorgen, waar je maar wilt. Van Valkenburg tot Schiermonnikoog en Den Helder tot Vlissingen, wij bezorgen overal binnen de Nederlandse grenzen. Zodoende weet je precies waar je aan toe bent.

Bezorging in Nederland

Vanaf het moment dat je een bestelling afrondt houden wij je stapvoets gewijs op de hoogte van alles. Eerst ontvang je een bevestigingsemail in je inbox met daarin alle besteldetails. Daarna blijven we je op de hoogte houden, wanneer de bestelling en transactie is goedgekeurd en wanneer je pakket officieel is verstuurd. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent en kun je tussendoor nog eens extra controleren dat alles goed is gegaan en op rolletjes loopt.

Hoe snel wordt mijn pakket verzonden?

Wanneer een order is geplaatst, goedgekeurd en betaald, kan deze verzonden worden. Wij streven er altijd naar dit zo snel mogelijk gedaan te hebben (meestal tussen de 24-72 uur). Na de verzending van een artikel hebben wij echter niet meer volledig in eigen hand hoe de rest van de levering gaat. Daarom geven wij slechts een verzenddatum aan. Daarbij kan worden gekozen tussen standaard bezorging en express bezorging, waarbij het in het tweede geval natuurlijkerwijs sneller wordt geleverd.

Correcte gegevens invoeren

Om een succesvol bestelproces en levering te hebben is het uitermate belangrijk dat alle ingevoerde data kloppend zijn. Wanneer er een klein foutje in zit kan dit immers al vrij grote gevolgen hebben voor het voldoen van de aflevering. Daarom is het altijd goed om alles wat je invoert dubbel te checken, zodat je er zeker van bent dat er niets mis is. Zo verlangen we bij de opgaaf jouw voornaam en achternaam, woonplaats, adres, postcode, land en telefoonnummer. Doe dit nogmaals wanneer je ons bevestigingsbericht krijgt. Klopt er toch iets niet? Neem dan zo snel mogelijk contact op met vertrouwde-apotheek.com zodat we je kunnen helpen.

Kosten van leveringen

De hoogte van de exacte kosten van een levering zijn van een aantal indicatoren afhankelijk. Zo ligt het eraan waar de levering precies naartoe moet. De hoogte van de kosten zijn ook afhankelijk van die van plaatselijke postorderbedrijven. Dat kan in differentiërende landen best nog wel eens uit elkaar liggen. Het tweede wat de kosten bepaald is voor welke verzendoptie je kiest. We hebben standaard bezorging en express bezorging. De tweede keuzemogelijkheid is daarbij sneller maar tevens wat prijziger.

Is gratis levering mogelijk?

Onze website biedt een geweldige kans: gratis levering voor bestellingen vanaf 200 EUR. Je kunt dus thuis wat reserves aan nuttige medicijnen hebben, gelukkig zijn ze lang houdbaar.

Leveringsduur

Voor alle bestellingen met standaard bezorging geldt dat de er een periode van tussen de 7 en 21 dagen in acht moet worden genomen. Kies je voor express overhandiging, dan ligt deze termijn tussen de 5 en 7 dagen. Als de bestelling niet binnen de deadline wordt geleverd, is het altijd handig om vertrouwde-apotheek.com te contacteren en dit te melden. Naar alle waarschijnlijkheid is er in een probleem met het opgegeven adres.

Waar zie ik mijn verzending?

Wanneer je verzending en betaling zijn goedgekeurd wordt dit geconfirmeerd via een bericht wat je van ons krijgt. Daarbij zie je alle informatie die daarvoor van belang is, zoals het order-ID, de orderdatum, betaalmethode en de totale kosten. Ook je gekozen leveringsmethode staat hier vermeld. Als laatste volgt er dan nog een mailbericht met daarin de details van de verzending, nadat wij het pakket hebben opgestuurd. Met de informatie in dit bericht kun je deze daarna volgen.

Volgen van je order

Alle gegevens in de laatste mail helpen je om precies bij te houden waar je bestelling is. Met een track en trace code kun je nauwlettend in de gaten houden in welk gedeelte van het bezorgproces jouw levering zich zal bevinden. Zo heb je alles nogmaals in een duidelijke overzicht op een rijtje. De trackingcode en tracking link zijn op ieder moment toegankelijk zodat je rechtstreeks kunt zien hoe het ervoor staat. Het kan na het ontvangen van de mail overigens wel even duren voordat deze actief wordt. Meestal vindt activering plaats binnen 24-48 uur na ontvangst van een bevestigingsmail. Voor trackingdoeleinden wordt online service 17 TRACK (17track.net) gebruikt.

Wat moet ik doen als ik een beschadigd pakket heb ontvangen?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice en voeg indien mogelijk foto- of videomateriaal toe. We zullen ons best doen om de situatie op te lossen, in geval van zichtbare schade sturen we het identieke product gratis toe.

Hoe zit het met de douane?

Als u een brief van de nationale douane-instantie ontvangt met het verzoek om extra douanerechten te betalen, negeer deze dan en weiger de levering. Het pakket wordt teruggestuurd en ons personeel zal het nieuwe binnenkort zonder extra kosten opsturen.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat we geen medische consulten geven.

Mijn Account Mijn Account

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het