Vertrouwde Apotheek Beste online apotheek in Nederland
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Seksuele man
BESTE PRIJS
Impotentie Pillen

Verzending en Levering

Bij vertrouwde-apotheek.com Willen we begerig zorgen dat de levering en bezorging bij onze klanten zo vlot en precies wordt afgewerkt. We werken daarom samen met verschillende leveringsdiensten en methodes die samen leiden tot een spoedige verwerking van de aankopen en verzendingen. Dit geeft een perfecte aansluiting vanaf het moment dat je besteld tot de afgifte voor je deuropening.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden door jullie nadat deze is geplaatst?

Het ogenblik waarop je bestelling wordt verzonden is 24-72 uur nadat deze order ontvangen is door ons. De dagen waar je deze kunt ontvangen hangt daarvan af en kan zijn op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag. Meestal wordt er niet geleverd op zondagen door de partners waarmee we een samenwerking aan zijn gegaan.

Wat voor leveringsdienst wordt er door jullie gebruikt om mijn pakket te verzenden?

Waar het van af hangt zijn onder andere de beschikbare koerier met wie we samenwerken, het moment waarin de bestelling binnen is gekomen bij ons, wanneer de betaling binnengekomen is of wanneer deze colli is verwerkt door onze werknemers. Waar je wel zeker van kunt zijn, is dat we ons uitstekende best gaan doen voor je om deze zo spoedig mogelijk naar je toesturen na je aanschaf. We versturen tegenwoordig van de top in Noord-Holland tot er met het zuiden van Limburg en van het westen van Zeeland tot aan het oosten van Overijssel.

Kan ik mijn bestelling bijhouden?

Er is een privilege om dit te doen via onze traceringswebsite. Je zult een traceringsnummer verkrijgen in de mail die je bestelling bij ons bevestigd. Je lokalisering nummer wordt na 24-48 uur beschikbaar, hierna kun je dan je bestelling bijbenen. Wacht dus ook totdat je status bijgewerkt is voordat je bijhoudt waar je bestelling is.

Wat kost het om mijn bestelling te verzenden naar me toe?

Het hangt af van de leveringsdienst die wordt ingezet en de methode van verzending (standaard of Express).

Wat zijn de termen voor verzending?

Regulier of standaard verzending duurt ongeveer 7 tot 21 werkdagen voordat het aankomt bij cliënten nadat het gestuurd is door ons. Express verzenden duren bijna altijd vijf dagen tot een week voordat de bezorging geleverd is. In de kwestie van Express verzendingen er na 5-7 dagen nog niet geleverd is, is er gelegenheid dat er een probleem is met het leveringsadres. Het is aangeraden om contact op te nemen met de leveringsdienst om de oorzaak te vinden.

Is gratis verzending mogelijk bij jullie?

We streven ernaar om de bestelling te verzenden met de meest betrouwbare bezorgdienst die open is voor opdrachten. We willen onze klanten echter tegemoet komen met de kosten van de verzending. Daarom hebben we als besluit genomen dat, wanneer je meer dan €200 in waarde uitgeeft, dat de verzending van de goederen dan door ons kosteloos cadeau wordt gegeven aan onze klantenkring.

Wat moet ik doen wanneer de goederen beschadigd binnenkomen?

In het geval dat er beschadigde handelswaar bij je aankomen raden we je aan om contact op te nemen met vertrouwde-apotheek.com via de mail. indien mogelijk, voeg een foto of video toe van de goederen. In het geval dat deze zichtbaar ernstig defect zijn, is er kans dat vertrouwde-apotheek.com hetzelfde product zonder extra kosten zal sturen als vervanging.

Hoe werkt het met de douane?

Wanneer je een brief krijg van de grenscontrole die vraagt voor complementaire afdoening vanwege douanerechten, bevelen we het je aan om deze aanvraag te weigeren en het niet aan te nemen. Deze zal dan retour worden gestuurd. Nadat dit gebeurd is moet je contact opnemen met de klantenservice, zodat ze snel weer een nieuw pakket kunnen sturen naar je zonder aanvullende onkosten.

Is er nog iets niet duidelijk of heb je nog andere vragen?

Hiervoor zijn we getraind om gereed te staan voor je. De arbeider is er voor als je meer wilt weten hebt over de overdracht van bezittingen, de levering of de factuur. Je kunt connectie maken via de e-mail of met het contactformulier. Wanneer je een bestellingsnummer toevoeg aan je vraag zal de arbeidskracht je sneller kunnen helpen.

Mijn Account Mijn Account

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het