Vertrouwde Apotheek Beste online apotheek in Nederland
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Seksuele man
BESTE PRIJS
Impotentie Pillen

Hoe te kopen

Wat vooral enorm makkelijk is aan inkopen doen bij onze online apotheek, is het bestelproces. Online kun je kiezen welke producten je wilt orderen. Daarbij wordt gelijk zichtbaar hoeveel je maximaal kunt krijgen tegelijk, zonder dat daar een receptuur voor vereist is. Daarna kun je bij vertrouwde-apotheek.com simpel de betaling compleet maken. Dit kan door gebruik te maken van een van onze betaalmethoden. We bieden de optie om met verschillende creditcards betalingen te verrichten. Mocht je meer willen weten of het digitale orderproces? Kijk dan naar de meest voorkomende vragen (FAQ) hieronder.

Veelgestelde vragen

Heb ik een doktersrecept nodig om te bestellen?

Het is niet onontbeerlijk om een doktersrecept te overleggen wanneer je een van onze medicijnen tegen erectiele disfunctie wilt kopen. Wel is het altijd raadzaam om voorzichtig met de dosering om te gaan, zeker in het begin. Memoreer de bijsluiter zodat je precies weet hoe je een middel het beste kunt gebruiken. Hiermee zorg je ervoor dat je altijd op een verantwoorde manier bezig bent en het meeste succes zult hebben.

Waar kan ik mijn bestelling terugzien?

Het werkt vrij eenvoudig. Nadat een order volledig is geworden en afgerekend is, ontvang je een mail. Hierin staat alle kennisgeving over je order, zoals een bestel-ID, de besteldatum, betalingswijze en het totaalbedrag. Net als alle inlichtingen over de bezorging. In deze mail zul je ook persoonlijke inloggegevens terugvinden zodat je op de site altijd toegang hebt tot je account. Het is bovendien altijd mogelijk contact op te nemen met de vertrouwde-apotheek.com klantenservice.

Welke gegevens zijn noodzaak voor succesvolle aankoop?

Wanneer je zekerheid prefereert dat een artikel op de juiste plaats overhandigd wordt, is het van essentieel belang dat alle adresgegevens zoals adresregel, plaats voor- en achternaam en huisnummer correct zijn. Al deze persoonlijke informatie is uitermate doorslaggevend voor een geslaagde bezorging. Vul alles dus uitstekend en waarheidsgetrouw in. Mocht er iets ontbreken of niet kloppen, dan kun je nog vlug actie ondernemen en dit aan ons doorgeven voordat dikwijls we tot verscheping overgaan. Je zult ook financiële gegevens moeten invullen om je credit card te kunnen belasten. Wij accepteren kaarten als Visa/MasterCard en AMEX (American Express).

Zijn er aankooplimieten?

Er zijn geen beperkingen voor aankopen. Je kunt elke gewenste hoeveelheid kiezen, maar houd er rekening mee dat deze producten voor persoonlijk gebruik zijn en dat je jezelf moet houden aan de instructies met betrekking tot het aantal ingenomen tabletten (max. 1 per dag).

Moet ik me registreren?

Het bestelproces is maximaal eenvoudig. Registratie is niet vereist, je account wordt automatisch aangemaakt na het afronden van de bestelling op basis van de door jou ingevoerde persoonsgegevens. Inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) worden naar je e-mail gestuurd.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Volg de herstelprocedure: voer je e-mailadres in en het nieuw aangemaakte wachtwoord zal naar je inbox worden gestuurd.

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat nu?

De e-mail kan vastzitten in de SPAM-map. Controleer het en voeg ons e-mail adres toe aan de witte lijst (vriendenlijst).

Het systeem heeft mijn order geweigerd. Mijn acties?

Er kunnen drie redenen zijn: onvoldoende saldo, geen toegestane internettransacties of een lage limiet voor online transacties. Controleer je saldo of vraag je bank operator om online transacties toe te staan ​​of te verhogen. Neem contact op met ons team om de betaling af te ronden. Je kunt ook een andere creditcard gebruiken en jouw gegevens opnieuw invoeren.

Is annulering van een bestelling mogelijk?

Vanwege specifieke regels voor farmaceutische producten kunt u dit doen voordat de bestelling naar het adres is verzonden.

Kan ik contact opnemen met vragen?

Mocht er iets onduidelijk zijn omtrent je boodschap of wil je gewoon iets anders weten? Dan kun je altijd de klantenondersteuning contacteren van vertrouwde-apotheek.com. Deze is altijd bereid om te je helpen met antwoorden en oplossingen voor alle vraagstukken waar je mee zit. Er zijn twee kanalen om onze klantenservice te contacteren. Dit kan via e-mail of via een contactformulier op onze website.

Mijn Account Mijn Account

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het